Hospitality

Organiseert u een evenement, congres, feest, seminar of neemt u deel aan een tentoonstelling of beurs?Dan is de aanwezigheid van professionele en spontane, hartelijke hostesses onontbeerlijk. Wij beschikken over een ruime database met hostesses die multifunctioneel kunnen worden ingezet. Onze hostesses ontvangen uw gasten met een glimlach en de nodige flair. Zij kunnen ook ingezet worden om uw gasten te begeleiden, gegevens te registreren of uw bediening te verzorgen.

Indien u een (groot) evenement met strikt te volgen protocol organiseert, worden onze dames door ons getraind en uitvoerig gebrieft, zodat u zich met een gerust hart op uw eigen taken kunt focussen. Op beurzen en tentoonstellingen zullen onze medewerkers paraat staan om bezoekers op een warme manier te verwelkomen, uw stand te onderhouden en klanten te registreren. Zij kunnen ook uw verkoopteam ondersteunen in het binnenhalen van leads.

Onze hostesses worden door ons gescreend voordat we ze aan u toevertrouwen. Wij dragen de kwaliteit van de service die zij u kunnen bieden hoog in ons vaandel. Zij zijn tijdens uw evenement namelijk niet alleen uw, maar ook óns visitekaartje!

Our hostesses do what – as far as we are concerned – hospitality is all about: make your guests feel at home…

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van hospitality.

Promotionele activiteiten

Wilt u een product of dienst lanceren of promoten? Dan bent u bij Beauty meets Business aan het juiste adres! Wij beschikken over een groot team van spontane promogirls en -boys. Onze promoteams kunnen worden ingezet voor roadshows, festivals, flyering, sampling, het bemannen van uw beursstand enzovoorts. Van onze medewerkers wordt een hoge dosis enthousiasme en spontaniteit verwacht, om uw product of dienst op een zo optimaal mogelijke manier te promoten.

Wij zien erop toe dat de uitstraling van onze medewerkers nauw aansluit bij uw merk, product en/of dienst en het concept dat u voor ogen heeft met de actie. Door te kiezen voor representatieve, enthousiaste krachten is de kans op een positieve bijdrage aan uw positionering in de markt en uw verkoopcijfers des te groter.

Without promotion, something terrible happens… nothing!

Wilt u voorkomen dat het (te) stil wordt rond uw merk, product of dienst? Wilt u de naamsbekendheid ervan verhogen, dat mensen zich uw merk, product of dienst herinneren? Samen met u bekijken we vrijblijvend hoe we uw acties kunnen invullen… Vanzelfsprekend helpen wij u ook graag met het plannen en organiseren van uw acties!

Lead generators

Waarom ‘lead generators’?

  • Het genereren van meer traffic op de stand
  • Efficiënter omgaan met de investering; de kosten per gegenereerde lead dalen
  • Volledige en goed ingevulde lead rapporten
  • Uw sales staff kan zich bezighouden met de relevante informatievoorziening
  • Meer rendement halen uit het exposeren op een beurs of evenement

Interesse?